Massatge Ayurveda

L' Ayurveda constitueix una ciència de la vida molt completa i que ha sobreviscut durant mil·lennis, ja que integra tots els espais del ser individual en relació al seu entorn i la seva situació personal. Els nostres sistemes de vegades es col·lapsen i es necessiten regenerar a la nostra adaptació a l'entorno i a les persones que ens envolten. Un dels mitjans principals per a restablir l'equilibri individual dels elements i obtenir aquesta regeneració és el masaje ayurvèdic amb olis, també anomenat Abhyanga.

L'objectiu del massatge és moure tot el que esta estancat i que obstrueix els canals, tant en un pla físic com energètic. Aquest massatge terapèutic actua tan a nivell físic, regulant i estimulant el sistema linfàtic, el nerviós, el digestiu i l'inmunològic i, a nivel psíquic, relaxant la ment i complaent els sentits.

Tenint en compte la classificació de cada individu en tres classes: Vata, Pitta i Kapha (segons la seva constitució física), s'utilitza l'oli vegetal específic el qual serà el vehícle per a la desintoxicació i purificació de l'organisme. D'aquesta manera, l'oli calent allibera la tensió muscular, restitueix l'agilitat de les articulacions rígides y augmenta l'elasticitat de les venes y les artèries.

L' Abhyanga terapèutic es basa en la fricció, amb lo qual no pot causar cap mal. La fricció crea calor, que proporciona confiança al cos, i un camp electromagnètic que disòl el bloqueig.

Terapeuta: Noelia G. Iborra

Beneficis del Massatge Abhyanga

  • El massatge ayurvèdic resulta sumament desintoxicant y eficaç per tractar la fatiga, l'insomnio i la depressió.
  • Regenera el cos i l'ànima, i retarda l'envelliment.
  • Disminueix l'ansietat, incrementa l'autoconfiança, la paciència, el domini d'un mateix, la seva intel·ligència, seny i vigor.
  • Combat el dolor, prevé els edemes, tonifica els músculs y enforteix la pell, millorant el color i la textura.
  • Proporciona resistència en vers la falta d'armonia i les enfermetats mitjançant el bon funcionamient dels òrganos i dels diferentes sistemes de l'organisme.
  • Calma las dolències provocades pels Doshas Marma.
  • Afavoreix la integració, l'equilibri i l'intercanvi dinàmic entre la ment i el cos.
  • Elimina el cansament causat per la tensió mental, rejuveneix i combat l'estrés fortificant el sistema inmunològic
  • Equilibri físic i emocional, experimentant relaxació i armonía. Aporta pau, serenitat i alegria.